Η Creta Carpet απευθύνεται σε πελάτες απαιτητικούς ως προς την καθαριότητα ταπήτων και σαλονιών με πλήρως πιστοποιημένες και εξσυγχρονισμένες τεχνικές.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ

Έπειτα από την τηλεφωνική επικοινωνία του κάθε πελάτη μας με το τηλεφωνικό μας κέντρο κανονίζεται το ραντεβού παραλαβής των χαλιών σας από εμάς από τον χώρο σας.

Ο καθαρισμός των χαλιών σας χωρίζεται σε πέντε βασικά στάδια:

  1. Το βασικότερο όλων είναι ο ποιοτικός προσδιορισμός και αξιολόγηση του είδους του κάθε χαλιού, του βαθμού λερώματός του και επομένως ο στρατηγικός σχεδιασμός της πορείας κατεργασίας και καθαρισμού του.
  2. Εδώ γίνονται δευτερεύουσες αλλά απαραίτητες διεργασίες όπως απομάκρυνση της σκόνης και των λεκέδων, ώστε τα χαλιά σας να ακολουθήσουν την κατάλληλη επιλεγμένη κύρια πορεία καθαρισμού τους.
  3. Το νερό είναι ο κύριος διαλύτης καθαρισμού των χαλιών σας, πρωτίστως λόγω της φιλικότητάς του με εσάς και τα παιδιά σας και στη συνέχεια με το περιβάλλον. Λόγω της μηδενικής τοξικότητάς τόσο του νερού όσο και των ειδικά ελεγμένων και πιστοποιημένων σαπουνιών που χρησιμοποιούμε, όλο το διάλυμα καθαρισμού τελικά ανακυκλώνεται διατηρώντας τον πρωταρχικό σκοπό που είναι η προστασία του περιβάλλοντός μας.
  4. Στη συνέχεια ακολουθεί το στέγνωμα του χαλιού με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος, που η λειτουργία του βασίζεται στη χρήση Φυγόκεντρης Δυνάμεως. Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται άμεση απομάκρυνση του νερού σε ποσοστό 90%, ακριβώς μετά τον καθαρισμό του, γεγονός πολύ σημαντικό για την εξασφάλιση των χρωμάτων αλλά και της αρχικής ποιότητας αυτού.
  5. Στο τελευταίο αλλά πολύ καθοριστικό στάδιο γίνεται η χρήση ειδικού μετρητή υπολειπομένης υγρασίας, ώστε να πιστοποιηθεί η 100% απομάκρυνση κάθε ίχνους νερού, ώστε να προχωρήσει στη τελική συσκευασία και αποθήκευσή του στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας.

ΕΠΙΤΟΠΙΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΑΛΟΝΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ

 

Έμπειρο προσωπικό έρχεται στο χώρο σας ώστε να προβεί στον επί τόπου καθαρισμό χαλιών, μοκετών ή ακόμη και σαλονιών. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται αφαιρούν αποτελεσματικά τη βρωμιά καθώς και τους λεκέδες κάνοντας χρήση καθαριστικών εντελώς ακίνδυνων για εσάς αλλά και το περιβάλλον. Τα αποτελέσματα είναι εξίσου εντυπωσιακά όπως και αν ο καθαρισμός γινόταν στο δικό μας χώρο!

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

 

Από τις υπηρεσίες μας δε θα μπορούσε να λείπει και η επιδιόρθωση του όποιου προβλήματος αντιμετωπίζουν τα χαλιά σας. Αντικατάσταση κροσσιών χειροποίητων και μηχανοποίητων χαλιών, κόψιμο και ρέλιασμα μοκετών, επιδιόρθωση ξεβαμμένων και τρύπιων χαλιών, είναι ορισμένες ενδεικτικά διεργασίες που μπορούν να πραγματοποιηθούν από εμάς. Πιστέψτε μας το πρόβλημα του χαλιού σας για μας δεν είναι καθόλου πρόβλημα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Η δραστηριοποίηση μας όμως επεκτείνεται έξω ακόμη και από το σπίτι σας. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων όπως:

  • Σκάφη αναψυχής και ιστιοφόρα
  • Γραφεία-Επιχειρήσεις
  • Παιδικούς Σταθμούς
  • Ξενοδοχεία